Kogemused e-poodidega, vol 1: Lindex

Nüüd, kus ilmad soojaks läksid mõtlesin, et äkki JJ-le kuluks ära üks puuvillane kombe/jumpsuit, vaatasin HM-i ja Lindexi kodulehtesid, et kas kusagil on midagi taolist pakkuda. Leidsin ka paar sobivat ja kuna tol päeval oli plaan Ülemistesse minna, siis mõtlesin, et lähen vaatan mõlemast poest ja ostan siis ühe ära.

hmm.. paraku ei ole e-poe valik ja poe valik kummaski mainitud kaupluses üldsegi sama, ka soovitud jumpsuiti ma kummastki ei saanud.
Ok, tulime siis koju, võtsin Lindexi e-poe* jälle lahti, vaatasin, kas JJ- suurusele vastavat kombet on, leidsin ühe toreda sinise-triibulise Bamsega eksemplari ja korvi see läks, kuna tellimine oli juba käsil, siis võtsin ette ka oma beebile mõeldud asjade/riiete listi, kus olid ka mõned Lindexi soovid, kuna ma ka neid asju poes kohe ei silmanud (kuigi tol hetkel otsisin rohkem seda kombet ja muud väga ka ei otsinud), siis lisasin korvi needki ja tellimus läks teele.
Paki kätte saamiseks valisin Lindexi poodi järele minemise (see variant on siis tasuta), tellimus sai tehtud pühapäeval ja neljapäeval saabus ka sõnum, et võib oma ostudele järele minna. Teet käis sealt pärast tööd läbi ja asjad ongi käes (sõnum saabus nii siis, kui kaup teele pandi kui ka siis, kui oli aeg kaubale järele minna, seega hoiti klient igati eeskujulikult informeeritud).

Ja kuigi ma ei tellinud palju, siis olen ma nende asjade üle väga rõõmus, kõik on isegi ilusamad kui pildil. JJ kombe on mõnus ja paras (kahtlesin, et kas võtta suurus 80 või 86, võtsin 86 ja õigesti tegin, nüüd on väike kasvuvaru ka sees ja saab kauem kui kuu kanda), beebile tellitud bodyd ja püksid on nii armsad, et tahaks neid juba selga proovida 😀 Netipoe pluss on ka see, et kui tava poes võib juhtuda, et sobivas suuruses püksid on ühes ja body teises poes, siis võibki ost tegemata jääda, kuna ei hakka püksipaari pärast teise linna otsa minema, veebis on kõik, mis olemas, ka kohe ostetav, samas ilusamad/ägedamad asjad müüvad ka netipoes kiirelt läbi, nii et kaua mõelda ei tasu.

Ütleme nii, et elu lapsega on netipoes osteldes palju mugavam – ei pea ühest poest teise jooksma, ei pea samal ajal last lõbustama või käike une ajale sättima (pealegi, ei ole see poodides magamine kuigi kosutava unega). Ja kuna ma ka poes lasteasju JJ-le selga veel ei proovi, vaid ostan suuruse ja silma järgi, siis ei ole tegelikult mingit vahet, et kas “päris” poest või netipoest – viimane on lihtsam. Ühtlasi on minul veebis tehtud ostud läbimõeldumad, kui tavalise shoppingu omad, netis ikka laon asjad korvi, kuid siis saab ka kohe võrrelda teistes poodides leiduvaga, vaadata üle, ega mingeid sarnaseid asju liiga palju ostetud ei saa ja mõnest alguses ägedana tundunud asjast pärast rahulikku mõtlemist olen ka loobunud.
Ühesõnaga, ma olen rahul 🙂

Jagan oma skaalal ka hindeid:
e-poe ülesehitus/kasutusmugavus: 4
kaubavalik (suuruste saadavus): 4
Maksmine: 5
Saatmine – mugavus/kiirus: 5
KOKKU: 4,5

Tulemas on kogemused ka Nexti, GAPi ja H&M-i veebipoodidega.
Kus veel on ilusaid ja häid lasteriideid, jagage julgelt soovitusi?

*tegemist ei ole sponsoreeritud postitusega.

lindex2

See valge pitsiga body on lihtsalt võrratu, ma ei jõua ära oodata, et saaks selle juba beebile selga panna. 

lindex3

JJ on samuti rahul, ilmselt läheb see kombe lähipäevil juba kärus magamiseks käiku, kuna ilmateada lubab ilma jahtumist. 

10 thoughts on “Kogemused e-poodidega, vol 1: Lindex

  1. H@M ist sai tellitud just,jäin rahule. Neil pea kuu lõpuni tasuta transport.Kuller toob koju ära.Gapist tellisin ka,soodukaga oli ok hinnad.Saime veel mingi lisa koodiga soodukaga asjadest alla ka veel.AGA! Tellimuse tegin kuskil 28.04 ja täna on juba 10.05. ja pakki pole ikka kohal.Seal oli kirjas,et Eestisse võtab 4-7 tööpäeva aega paki saabumine. Shippingu mail tuli alles 4-5 päeva peale tellimust,ma juba jõudsin sinna kirjutada ka,et mis neil seal toimub ja lubati pakk hiljemalt 10.05. kohal olla.Täna aga ei saabunud midagi,eks haklan uuesti kirjuta sinna.Ei tea kas see lihtsalt selle tellimusega aga tasub arvesse võtta,et võib kauem minna. Inglise lehtedelt nagu George arvatavasti tellin ka kuigi seal on plikadele nagu roosa mannavaht vaid ja mind see roosa ülevõim juba häirib,võiks rohkem valikut olla.Inglise lehtedelt veel clothingattesco.com lehelt tahaks tellida aga nad ei saada enam välismaale pakke. Sellest on kahju sest seal on värvide poolest valikut palju. Carters lehelt tahaks ka tellida aga USA lehtedega tuleb hind alati pm topelt ja seal peab kambaga tellima,et ära tasuks.

    Liked by 1 person

    • Ma tegin järjest GAPist 3 tellimust (tglt nüüd isegi neljas tehtud), 2 esimest tulid koos ja vist läks max 4 päeva, aga see mis pidi eile jõudma on ka viibinud, lubati nüüd homseks. Ma ise kahtlustan, et kuna see oli see aeg, kus allahinnatud asjadele oli ka allahindlus, siis lihtsalt jooksis asi neil natuke umbe. Aga seni saabunud asjad on super ilusad.
      Tescost ma tellisin JJ-le enne sündi asju, aga mulle see kvaliteet ei meeldinud, kiirelt läksid asjad koledaks.

      Like

  2. Olen viimasel ajal tellinud zara.com e-poest ja olen väga rahul. Hinnaklassi, kui ka kvaliteet on vastavuses. Leidub ilusaid mahedaid värve. Lasen kulleriga alati tuua, kuna elan ise Lõuna-Eestis. Aga, kui oled Tallinna kodanik, siis saab poodi järele minna ja on tarne tasuta:)

    Liked by 1 person

    • Jaa, Zara mul ka plaanis järele proovida, leidsin sealt päris palju asju, mis võiks nii JJ-le kui ka beebile sobida. Mulle meeldib ka, et seal need lasteriided pole liiga titekad vaid pigem nagu mini mõõdus täiskasvanute riided 🙂

      Like

  3. Olen tellinud Lindexi, h&m-i, Nexti, Cartersi ja Polarn o. Pyreti e-poodidest. Nexti pakk tuli väga kähku kohale (3 päevaga). Kvaliteedi poolest meeldivad enim Lindexi ja PoPi lasteriided. Cartersi pakk tuleb kuskil 3 nädalat ja viimati sai tehtud sooduka ajal 150 eurone ost, kus olid 11 erinevat komplekti ja ma jäin täitsa rahule, mehele meeldivad nende riietel olevad sloganid :). Suuruste valimisel tuleks võibolla valida pigem suuremad riided (samas mul endal ka keskmisest suurem laps – 2.5 k vanune on 6.5 kg ja 62 cm pikk ning kannab Cartersi 6m riideid).

    Like

  4. Olen proovinud H&M’i, tuli ca 5 tööpäeva kulleriga ukse taha; George’ist tuli alla nädala, meeldivad sealsed tudukombed; Cartersist olen tellinud sõbra aadressile USAs, kes siis endaga Eestisse tõi need- superarmsad ja head asjad on seal.

    Liked by 1 person

Leave a comment