Kogemused e-poodidega, vol 2: Next

Kui ma arvasin, et Lindexi veebipoes shoppamine oli päris mugav ja kliendisõbralik, siis Next üllatas mind veelgi positiivsemalt.

Hinnad pole Nextis kuigi soodsad, samas on seal päris palju selliseid mitme tootega pakke, milles asjade tüki hind tuleb täitsa mõistlik. Kuna JJ kannab tihti lühikeste käistega body või särgi peal ka õhemat pikkade käistega pluusi, siis mõtlesingi, et telliks neid viimaseid kohe mitu tükki. Vaatasin erinevatest poodidest, aga kõige parema hinnaga ja meeldivama välimusega leidsingi siis Nextist. Mulle meeldis, et neil ei ole mingeid pilte peal, seega on neid lihtne ka erinevate riietustega kombineerida, ühtlasi on need ka pigem õhemast materjalist, seega sobilikud suveks (hinnaks oli 4särki – 14€)
Juurde võtsin ka ühed lahedad punased püksid, mis muidu on ideaalsed (isegi õhuke vooder on sees), aga meie peenikesele poisile on need ümbermõõdult vähe laiad (mõtlen nüüd, et kuidas need sobivaks saada või jääb kandmine sügisesse), ühed sarnased Zara omad on meil s74 ja siiani kasutuses, neid oli võimalik ka ümbermõõdust sättida, peab vist ühe (virtuaalse)tiiru ka seal tegema.

Kuna Nextist on alates 30€ ostust saatmiskulu 0€, siis panime tellimuse koos sõbrannaga kokku, sest ma olin juba igalt poolt mujalt ka tellimused teinud ja ei olnud meil sealt hetkel palju asju vaja. Tellimus sai vormistatud laupäeval, pühapäeval tuli juba sõnum, et pakk läks teele ja peaks saabuma teisipäeval, teisipäeva hommikul helistaski kuller ja lõunaks olid asjad kohal.

Jällegi, kõik riided on  igati mõnusad. Kui tavaliselt Eestis Nexti poodies käisin, siis nagu ei leidnudki midagi, valik oli suht väike ja neid multipakke ei silmanud ma väiksematele vist üldse. Seega mina neid poode Eestis taga ei nuta (seni kuni tellimise võimalus ikka jääb).
Suurustest mulle tundub, et Next pigem varuga ja kui tahtmine kohe asju selga panna, siis pole väga mõtet number suuremat võtta.

Minu hinnang:
e-poe ülesehitus/kasutusmugavus: 3 (tuleb natuke seal surfata, et nipid selgeks saada, kust kategooria alt on hea asju lapata, ühtlasi ei püsi asjad korvis eriti kaua)
kaubavalik: 5
Maksmine: 5
Saatmine – mugavus, kiirus: 5
Kokku: 4,5

Järgmiseks siis H&M ja GAP 🙂

next1

2 thoughts on “Kogemused e-poodidega, vol 2: Next

  1. Kas Next-i tagasi saatmise kogemus ka olemas on? Plaanin endale sealt mõned kleidid tellida, aga mitte ei julge. Äkki ei sobigi selga.

    Like

Leave a comment