Uut kodusisustuses: Lucky Laika

Tegelikult tuleb selle postituse alguses aega tagasi kerida, nii umbes täpselt 2 aastat, väike JJ oli pisike paarikuune beebi ja meil oli talle sisustatud imearmas ja üdini beebilik helesinine tuba. Kogusin sinna erinevaid pilte, mida hiljem seinale panna, ühtlasi leidis sinna tee ka Lucky Laika postkaart lõviga, kus kirjas “Sõna vägi on suurem kui sõjavägi“, tundus just see lause ja pilt sellised, mis võiks ühe väikse poisi lapsepõlve saata.

Kerime siis nüüd aja jälle edasi, tänasesse päeva, kirjutas mulle Lucky Laika ja ajastus ei saanud olla ideaalsem. Mul mõlkus ammu mõttes, et peaks ka Jennile valima neilt miski hea ja inspireeriva ütlusega pildi, lisaks oli meil juba eelmisest suvest plaanis pereliikmetele LL nagid koju muretseda (näete… me oleme fännid 😀 ). Nagid saabusidki nüüd meie koju, küll aga mitte seinale veel, sest no igaksjuhuks me hoiame neid veidi ja ehk läheb õnneks ja saame lähitulevikust teha ka koduvahetuse, nii läheks need uues kodus meie esikut kaunistama ja jopesid hoidma.
Ka Jenni jaoks leidsin sobiva mõttega kaardi “Julgete päralt on maailm“, pole küll roosamannavahuline, aga minu jaoks loeb just see mõttetera.
Tegelikult on need samad pildid olemas ka suuremates mõõtudes, et seinal paremini silma paista, kahtlustan, et kui uus kodu koos rohkema seinapinnaga päevakorda tuleb, siis vaatame ka nende poole. Seniks sobivad need kaardid, mille saan hiljem ka nende mälestustekarpi panna.

Ma ei tea täpselt mis see “miski” on, mis neis Lucky Laika piltides end peidab, aga mind on need kõige täiega ära võlunud, pean end tagasi hoidma, et mitte liiale minna nende toodetega.  Nagisid valides jõudsin näiteks ka kapi nuppudeni ja kohe hakkas mõte jooksma, et KUI peaksime kolima ja läheb suuremaks sisustamiseks, siis tahaks neidki kasutada (ühtlasi kui keegi otsib imelise vaatega kolme toa ja suure rõduga korterit, siis meie oma on saadaval 😉 ).

Igatahes, mul on hirmus hea meel, et just sellel minu sünnipäevakuul, saan teha teise loosi veel. Seega, kes soovib täna algavat kevadet tervitada uue ehte, pildi või mõne muu nende valikus oleva inspireeriva asjaga, siis tasub osaleda, kuna loosi läheb võimalus valida 25€ eest toode või tooted Lucky Laikalt.

Loosis osalemiseks palun kirjuta kommentaar, milline oleks see mõttetera, mille oma laste toa seinale paneksid ja neile eeskujuks seaksid?
Võitja kuulutan välja sel neljapäeval!

luckylaika

23 thoughts on “Uut kodusisustuses: Lucky Laika

  1. Lucky Laika kaardid on ilusad küll, olen isegi neid kingituste kõrvale ostnud, väga lihtsad ja tabavad. Endal on ka loodetavasti kolimine alles ees ja siis saab lapsele mõnusa (värvilise ja lõbusa) toa sisustada. Mingit konkreetset mõttetera veel valitud ei ole, aga üks variant oleks see: “Kui kardad, ära tee. Kui teed, ära karda” – Tšingis-khaan. Minu jaoks on oluline see, et oleks eesti keeles: need must-valged-dream-big-little-one stiilis postrid on veits ära leierdatud juba.

    Liked by 1 person

  2. Oli vaja seda nüüd jagada, ma pean kõik postkaardi variandid nüüd koju ostma. Kodus üks tühi sein, kuhu pildiraamid on ostetud, aga paneks fotode asemel hoopis need postkaardid?
    Kuna mu poiss on rahutu magaja, siis äkki “Uni on magusam kui mesi”.
    Mulle endale väga meeldib “Sõna vägi on suurem kui sõjavägi”, aga no mu mees on sõdur. Selle peaks talle rahakoti vahele panema 😀

    Liked by 1 person

  3. LL on äge! Minu kolmele lapsele sobiksid hästi: Ninatark Esimesele “Rääkimine hõbe, vaikimine kuld”, Naaskel Teisele ” Sile kass, teravad küüned” ja Venivillem Kolmandale “Tark ei torma” 🙂

    Liked by 1 person

  4. Mina olen suur LuckyLaika fänn juba pikemat aega! Nende kaardid on eriti vahvad ja ehted ka nii omanäolised!

    Kuigi eelistaksin lapse tuppa midagi emakeeles, siis mõned lemmikud ütlused siiski inglise keeles ja need nagu tõlkides pole päris need.

    “You were made to be awesome”

    “You don`t have to be perfect to be amazing”

    “We rise by lifting others”

    Kuna mul kodus kasvamas tütar, siis “Naeratus on kauneim asi mida kanda”

    “Sa oled vapram kui sa usud, tugevam kui paistad ja targem kui sa arvad”

    Liked by 1 person

  5. “Igaüks on oma õnne sepp” on hetkel silma jäänud. Aga meeldivad ka paljud teised. Mul oligi just plaanis otsida pilte, et lapse tuppa seina riputada, ja tundub, et Lucky Laika on hea koht, kus oma ostud sooritada 🙂

    Liked by 1 person

  6. Lapse tuppa paneks midagi sellist: Kõik, mis teed, tee südamega!
    Aga lucky laika on mu suur lemmik ka juba oma mitu aastat, on nii mõnedki nende tooted kodus olemas ka.

    Liked by 1 person

  7. ..”harjutamine teeb meistriks” ja “hooli ning hoia”..selline valik sai tehtud just minu pisikesi lapselapsi silmas pidades. Näen, et nad on suht kärsitud, kui midagi esimesel korral välja ei tule ja vanemale pean pidevalt meelde tuletama, et tema väiksem õde on õrnem ja nõrgem, ning teda on vaja hoida.

    Liked by 1 person

  8. Oi mul oleks nii suur soov Lucky Laika kapinuppude järele, et ühele kummutile ägedam välimus anda. Üks hea mõte, mida lapsele soovin õpetada ja meeldetuletuseks ka seinale riputada on see, et “Julgete päralt on maailm”.

    Liked by 1 person

Leave a comment