Suveks lugemist

Suvi on paraku selline aeg, kus mu meelest blogid alati pisut vaiksemaks jäävad. Tegelikult ju arusaadav ka, meilgi tegemist suht palju ja seda aega, kus rahulikult arvuti taga kirjutada, leiab pigem vähem kui et rohkem.

Mul on tegelikult päris mitu postitust mõttes, mis kindlasti kõik tee siia varem või hiljem leiavad, aga, et teil vahepeal ka midagi lugeda oleks, siis koostöös ajakirjaga Pere ja Kodu, teeme väikese loosi siin.
Miks Pere ja Kodu? – sest ehk on mõni tähelepanelik lugeja märganud, et ka mina olen sinna paar korda kirjutama juhtnud (ja saladuskatte all võin öelda, et tõenäoliselt leiab üks lugu ka järgmises numbris minu sule klaviatuuri läbi sinna tee). Ütleme nii, et päriselt päris ajakirja kirjutamine on ikka pagana vinge, kõik need meiega numbrid panen ma ka hoolsalt kõvale, et JJ-l ja Jennil oleks kunagi tore vaadata – näe, me olime ajakirjas.
Ja juba mõnda aega on väljas ka ajakirja Beebi maikuu number (Beebi on Pere ja Kodu nö erinumber, mis alati siis  rohkem ainult beebiteemadele keskendub), selles viimases numbris on palju juttu just erinevatest beebitarvetest ja valikutest – kärud, turvatoolid, kandekotid jne jne. Veidi ehk üllatuslikult räägib minu lugu seal just lapsekandmisest ja mitte kärudest 😀

Tõepoolest on kandelinad ja kandekotid mind viimasel ajal täiesti ära võlunud ja koos minuga muidugi ka JJ ja Jenni, kes suurima rõõmuga kärudele vahelduseks meil kõhul või seljas on. Arusaadav muidugi, sest vaade sealt ju oluliselt laiem kui kärust. AGA, ega siis ei saa ka kärude rindel liiga vaikseks jääda ning juba varsti kirjutan meie uuest kahe lapse kärust, mis on tõeline maastur ja millega suvistele seiklustele vastu läheme.

Aga nüüd siis selle LOOSI juurde, et lugeda saaks igal ajal ja igas kohas – olgu siis laste une ajal, imetades või hommikukohvi kõrvale, loosin välja ajakirja Pere ja Kodu 3-kuu digitellimuse. 
Selleks, et osaleda, palun jäta kommentaaridesse, milline lugu sind viimasest Pere ja Kodu numbrist kõige enam kõnetas või ka hoopis Beebi numbrist. Kommentaari jättes veendu, et sisestad oma õige e-maili aadressi, et saaksin sinuga võidu korral ühendust võtta. Arvesse lähevad ka kommentaarid, mis meie Facebooki lehele antud postituse alla kirjutate 🙂
Võitja kuulutan välja juba sel neljapäeval (15.06.17)

IMG_6510

 

4 thoughts on “Suveks lugemist

  1. Minu kõige lemmikum artikkel oli Beebi ajakirjas Turvavarustusest 🙂 Peamiselt seetõttu, et kui varasemalt on turvavarustusest rääkivad artiklid olnud puhas reklaam ja sisaldanud ka valeinfot, siis Elen kirjutas just selle mis oluline ja viidet ühelegi konkreetsele poele ei olnud 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment