Talvebeebi riided

Nii, sahtlid on justkui asju täis – erinevates suurustes bodysid, tudukombesid ja pükse. Ka neid kõige pisemaid on ikka üksjagu, et laps sünnitusmajast koju jõudes hööduna ei peaks külalisi vastu võtma.

Kõik on pestud ja triigitud ning suuruste järgi grupeeritud.

Ka talvekombe on olemas, aga kuna sünd saab eelduste kohaselt olema ikkagi südatalvel, siis mu varudest siiski ei piisa. Ausalt, mul on vahel enda riietamisega tükk tööd, et külm või palav ei hakkaks ja nüüd tuleb riidesse saada väike inimene, kes ei saa öelda, et tal parasjagu külm või palav on.

Selline on talvekombe, suurus 56, firmaks Lenne (on olemas turvarihmade ava ja saab kasutada turvahällis ka).

Niisiis, küsisin nõu targematelt, neilt, kes on oma lapsed riidesse saanud ja kuna neil lapsed kõik elus ja terved, siis tundub jutt usaldusväärne.
Vaja on – villa ja siidi segust tehtud alusriideid! Ja ega need mingid odavad asjad ei ole, et iga kuu võiks uued osta.Seega peab oma valikud ikka läbi mõtlema. Väikse uurimustöö tulemused panen nüüd siia kirja.

Villapai – Engel’i firma body suurus 62/68 hind 27 EURi ja püksid suurus 62/68 ning hind15.80 EURi, muidugi kui beebi tuleb sündides pisemat sorti, siis võib sellises suuruses riietega küll nati raskeks minna (käiseid ja sääri saab ju üles keerata, aga body peab seljas ka ikka püsima). Samas kui osta kohe väiksem number siis ei pruugi sellega ühte kuudki käidud saada.

Loodusperebody suurus 62/68 hind 30,26EURi ja püksid suurus 62/68 ning hind 17,64 EURi. Ikka mõne euro võrra kallimad hinnad, kui Villapais (tooted on täpselt samad mul valikus – Engeli omad), aga Looduspere plussiks on suurem valik, nii et tasub samas tsekata.

Sternum pood – siin riiete firmaks Cosilana. Body alates 50/56 suurusest 16.50 EURi (suuruse kasvades kasvab ka hind), püksid alates 50/56 suurusest ja hind 14EURi


Sternumis müüdav Cosilana villa/siidi body

Ütleme nii, et see Sternumi valik tundub hetkel kõige parem ka hinnad on talutavamad, lisaks on seal olemas ka täiskasvanutele mõnus soe aluspesu, mis samuti siidi ja villa segust tehtud, et ma pambuga mässates ka ise Külma-Jaagult näpistada ei saaks. Endale saab muidugi seda aluskihti vaadata ka spordipoodidest näiteks, nii et selle pärast ma väga ei muretse.

Lisaks eelmainitutele on muidugi olemas selline pop pood nagu Polarn o Pyret, kus beebide riided on juba ette jaotatud kategooriatesse: aluskiht, keskmine kiht ja välimine kiht. Need keskmise kihi alla kuuluvad villased kombed tunduvad isegi toredad, aga kuna nende aluskihi bodyd on tehtud ainult villast (kuigi jah meriino villast), siis ma natuke olen selle koha pealt skeptiline, et kas ma neid vastu beebi õrna nahka lasta tahan (eriti kuna ma ise väga tundlik igasugu torkivate villaste riiete suhtes). Kuigi mu absoluutne lemmik sealt poest on tuuletõkkefliisist kombe, ma arvan, et ühel või teisel moel (kas ise ostes või kingiks saades) see kombe ka meie juurde tee leiab.

Valikut on ja midagi kindlasti leiab ja eks töö käigus selgub, kas tegime head valikud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s