One line a day

Jensi sünniga tekkis ka soov, et kuidagi meie igapäevaseid tegemisi üles märkida või jäädvustada. Osaliselt on see blogi ka selle eesmärgiga, samas igast päevast ei oskaks ja ei oleks terve postituse jagu kirjutada. Mõtlesin, kas hakkan mingit beebi albumit/päevikut pidama või leian mingi veel parema idee.

Ühel päeval raamatupoes see idee mind tabaski. Leidsin “One line a day” märkmikud. Esimesena jäi muidugi silma ilus roosa ja väikse kuldse kiikhobuga nö emmede eri, aga kuna ma tahaks selle märkmiku kunagi Jensile kinkida (ehk oleks tal põnev lugeda), siis see roosa mulle nii väga ei meeldinud. Õnneks oli sealsamas kõrval ka sinine variant (märkmiku teeb imeilusaks lehekülgede kuldne ääristus, mis lausa kutsub sinna kirjutama), mis polnud emmedele suunatud, aga mis meie igapäevaste tegemiste jaoks vaat, et pareminigi sobib.

oneline

Märkmik on oma ülesehituselt lihtne, iga päeva kohta on lehekülg, kuhu siis 5 aasta jooksul saab selle kuupäeva tegemised paari lausega kirja panna. Nii et põnev on näiteks järgmine aasta uut tiiru alustada, siis saab iga päev ju lugeda, et mis eelmine aasta samal ajal toimus. Ühtlasi paneb see iga päeva üle natuke rohkem järele mõtlema, et mida toredat või olulist seda päeva võiks meenutama jääda. Ma alustasin märkmiku täitmist 21.02 ja selle aja jooksul olen vaid korra kirjutanud, et oli täiesti tavaline päev ja muud ei midagi 🙂

Ma loodan, et Jensil on kunagi tore lugeda oma esimese 5 aasta tegemisi ja tegelikult on see kirjutamine tore minu jaoks juba praegu.

pages

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s