Lahedad leiud – august

Aeg-ajalt leian ikka netis surfates mingeid ägedaid asju, mõned saavad lisatud Pinteresti, aga mõned on nii lahedad, et neid tahaks kohe eriti ka teistele näidata. Nii tekkiski mõte, et teen iga kuu “lahedate leidude” postituse, kus siis näitan 3-5 põnevat leidu, mis tavaliselt ilmselt lastele või lastega seotud.

Siin siis augusti leiud:

Bobike mini jalgratta iste lapsele (kuni 15kg)
Mulle ei meeldiks Jensi enda rattal sõidutada kui ta peaks minu selja taga olema. Nüüd leidsin aga super ilusa, ägeda ja turvalise rattatooli, mida saab kasutada enda ees. Bobike Mini ongi mõeldud väiksematele lastele alates ajast, mil nad ise istuvad kuni 3-aastaseni või kuni 15kg-ni. Tootja on pärit oma äärmiselt populaarse rattakultuuri poolest tuntud Hollandist.
Bobike-il on ka teine tool, mis on mõeldud suurematele lastele (kuid meie meelest võiks suuremad juba ise rattaga sõita 🙂 ). Mini toolil on lisaks ka väga sheff  väike tuuleklaas, mille saab ees asetsevale toolile ette panna, et tuul või putukad lapsele liiga ei teeks ning ta ratta sõitu koos ema või isaga täiel määral nautida saaks.
Kes aga Bobike-i toolist midagi lihtsamat soovib, siis meil on Jensi ootamas hoopis OkBaby Orion rattatool, mis on saadaval näiteks Hawaii Expressis.
NB! Rattaga sõites käivad kiivrid pähe nii põnnidele kui ka vanematele.

Siin näha mõlemad toolid. Pilt Bobike veebilehelt.

Siin näha mõlemad toolid. Pilt Bobike veebilehelt.

OXO Tot baby blocks sügavkülma karbid beebitoidu säilitamiseks
Karpe on eri suurustes – väiksemad alles lisatoiduga alustamiseks, kui toidu kogused on üsna väiksed ja suuremad juba suurema isuga põnnide toidule. Topsid on kaanega kaetavad ja asetuvad restile, mis teeb nende ladustamise päris lihtsaks, ka on topsikud varustatud koguste märgetega, nii tead alati palju laps korraga ära sööb ja ei pea seda umbes arvama.
Oluline on, et kui beebi toitu sügavkülmas säilitada, siis see oleks kaanega kaetud, nii ei saa sinna ligi külmkapis tegutsevad bakterid ja ka on see vähem mõjutatud temperatuuri kõikumisest, mis külmiku ust avades ja sulgedes tekib. Ühtlasi on kaanega topsi ka mugav kuskile minnes kaasa võtta.
OXO topsid on ka BPA vabad!
Tellida saab neid näiteks Amazonist.

Pilt Amazonist

Pilt Amazonist

Summer Infant Deluxe Piddle Pad
Kel on käsil parasjagu potitreening, siis võib abiks olla selline tore padi/kaitse, mis käib turvatooli põhja, et tooli õnnetuste eest kaitsta (ütleme nii, et viimane kord kui Tartusse sõitsime, siis oleks meilgi sellest abi olnud, kui JJ-l mähkmest kakastroof läbi tuli ja tooli kate pessu läks).
Katet saab tellida näiteks Amazonist.

turvatooli kaitse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s