Lapsepõlve lood

Ma ei ole kunagi eriti midagi (head) arvanud kõikvõimalikest lastelaulude plaatidest, no ilmselgelt polnud ma ka sihtgrupp 🙂 Nüüd, kus JJ meie peres on ja ta muusika vastu silmnähtavat huvi näitab, on mul peast läbi käinud mõte küll, et ostaks mõne plaadi. Siiani on see ost jäänud selle “õige” valimise taha ja lõpuks tõi mu ema hoopis JJ-le tema esimese plaadi. 

Tegemist on siis Arvo Pärdi lastelaulude plaadiga. Sellel on 15 ilusat, rõõmsat ja mõnusat laulu + boonusena veel 15 (need on siis samade lugude instrumentaal variandid, et saaks hoopis ise lapsega laulda, ka sõnad on kaasas – lisaks eestikeelsetele ka saksa ja inglise keeles). Meil mängis see pikemal autosõidul ja kuulamise rõõmu jagus kõigile.

Seega, soovitame seda plaati soojalt! Osta saab seda näiteks Rahva Raamatust (hetkel hind 14.24€). Hästi sobib see plaat ka peatselt algavaks päkapikuhooajaks või hoopis Jõuluvana kingikotti 🙂 

Head kuulamist ja helisevat muusika-aasta jätku! 

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s