Valmistoit lapsele -mõned uued maitsed

Nagu ma varem maininud olen, siis kuigi ma alguses arvasin, et JJ-le hakkan ainult ise toitu valmistama, siis on ta saanud pigem rohkem siiski poepüreesid. Küll aga ei tee ma järelandmisi ökotoidu suhtes, et kui poepüree, siis ikka mahe.
Nüüd aga on JJ püreedest tegelikult välja kasvanud ja sööb edukalt tükitoitu, enamasti meiega sama toitu (siiski alati vähese või üldse mitte soolaga), kuid vahel on hea, kui saab anda juba valmis toitu. Kindlasti ei peaks lapse toidulaud ainult taolistest toitudest koosnema, aga vahel, miks mitte.

Nii ma sattusingi vaatama windeln.de lehekülge (mis paljudele emmedele väga tuttav) ja avastasin, et neil suisa eraldi alamkategooria seal laste ökokraamile. Valik muidugi mõnusalt lai ja palju asju selliseid, mida meie poelettidelt ei leia.
Otsustasime siis proovida 3 sorti asju – Hipp lastetoidud, Mogli tuubipüreed, Mogli ja Hippi snäkid. Kõik siis sealt öko sektsioonist ja EL mahemärgiga varustatud.

Hipp valmistoidud
Meie valikus olid: Pasta Bolognese, Raviolid, Cannelonid ja Paella. Kõik need toidud maitsesid nagu päris ja olid igati head. Kuigi neid võib soojendada ka mikroahjus või kuumas vees, otsustasin mina need soojendada väikses potis. Portsud on 250g ja JJ sõi kõik isukalt ära.
Kindlasti tellin neid veel ja proovime sealt ka uusi roogasid. Mõeldud on need siis 1-3 aastastele.

hipp_söögid

Mogli Moothie tuubipüreed
Need püreed jäid mulle silma oma eksootiliste maitse kombinatsioonide pärast. Tuubipüreed on hea kaasa võtta, kui kuskile minek või vahel lihtsalt vaja väikest vahepala.
Absoluutselt kõik meie proovitud maitsed olid super head, lausa nii head, et järgmine kord pean vist väikse portsu endale eraldi tellima 😀 Väga mõnus vaheldus meil poodides leiduvate õun-banaan-mustikas maitsetele. (üks maitse oli meil veel võetud, aga see sai söödud juba enne pildi tegemist)

mogli_moothie

Mogli ja Hipp snäkid
Need tellisin seepärast, et mulle meeldis, et iga snäkk on eraldi pakendatud, nii on hea neid kuskile kaasa võtta ja ei pea eraldi topsi pakendama või kartma, et näiteks riisipalad kotis kõik laiali on.
Hippi omad olid banaani, õuna, vaarika maitselised, aga ausalt öeldes minu arust need olid kuidagi imelikud, liiga hapukad ehk. Kuid need Mogli mandli ja kookose snäkid on j u m a l i k u d 😀 Jälle sellised, mida sööks isegi. Seega neid plaand teine kordki tellida ja mõtlen, et neid võiks ka reisile kaasa pakkida (koos mõnusate Mogli Moothidega).

FullSizeRender

Boonusena võtsime veel ka paki “Küpsisekoletise” küpsiseid, no mis ma oskan öelda – maitsvad (ka JJ arvates) ja ühe nelipaki jogurteid, mis samuti päris mõnusad olid, kuid kuna isegi need laste ökod jogurtid on üsna magusad, siis neid ma ilmselt rohkem ei telli, selle asemel teeme me kodus hoopis keefiri smuutisid 🙂

FullSizeRender-3

5 thoughts on “Valmistoit lapsele -mõned uued maitsed

  1. Leht ise väidab, et saatmiskulu 10,95 eurot alates 29 euro eest tellides. Kas olen millestki valesti aru saanud, või kuidas see tasuta saatmine siis toimub/toimib?

    Like

    • Kuna see postitus on mitu kuud tagasi tehtud, siis vahepeal on nende saatekulu poliitika muutunud ja nüüd tõesti ca 11€ saatmine – tasub ehk keegi huviline veel endale kampa otsida ja mitmekesi tellida, saab postikulu omavahel ära jagada.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s