Kogemused e-poodidega, vol3: H&M

H&M-i veebipood on siiani minu jaoks kõige suurem üllataja ja seda siis ikka positiivselt. Pikka aega Eestis e-poe võimalust selles ketis ei olnud ja kui see nüüd üsna hiljuti lisandus, siis esiti ei osanud ma selle üle isegi väga rõõmustada, sest bodysid ja pükse olin ma sealt siiani suutnud ka poodi kohale minnes edukalt osta. Nüüd, kus ma aga veidi põhjalikumalt nende e-poe sortimendiga tutvusin, ei olegi enam isu ise poodi minna 😀

Nii nagu Lindexi puhul, on ka H&Mi kaubavalik poes ja netis veidi erinev, siuksed basic asjad on olemas mõlemas kohas, aga veidi “erilisemad” leiud peidavad end siiski e-poes. Hakkasin meie beebitüdrukule sealt asju otsima, oma beebiasjade nimekirja põhjal – esialgu oligi plaanis võtta paar hõlmik body (kuigi JJ-ga meile neid kasutada üldse ei meeldinud, siis otsustasime, et igaks juhuks ikka võtame mõned, äkki nüüd meeldivad rohkem) ja mõned kinniste otstega püksid. Siis avastasin aga, et neil seal saadaval mingi täiesti eraldi sari, kus asjad kolme kaupa pakis – leidsin väga armsad bodyd ja retuusid ning eriti suur oli mu üllatus, kui nägin valikus ka villaseid retuuse. Kõik see kraam läks muidugi kohe ostukorvi, lisaks veel üks imeilus kuldsete tähekestega kampsik, ühed tõeliselt minid põlvikud, 2 paari sukapükse (sest no kleite peab ju millegagi kandma) ja siis  ka esilagu plaanis olnud bodyd ja sipukad-retuusid.

Tellimuse tegin laupäeval, asjad tõi kuller koju neljapäeval (kirjade järgi on neil tarneaeg 3-5 tööpäeva). Hetkel oli kohale toimetamine tasuta.

Niisiis ootasin ma seda pakki päris suure põnevusega, et kas on need asjad siis ikka päriselt ka nii ilusad ja mõnusad kui piltidel. Ühtlasi olid näiteks need 3 pakid ka tavalistest bodydest krõbedama hinnaga, seega väike hirm, et see end ära ei tasu, oli sees.
Aga õnneks ei pidanud ma pettuma. Tõesti kõik tellitud asjad on väga ilusad, korralikud, mõnusatest materjalides jms.
Ühe väikse möödapaneku tegin ma siiski ise – need 3pakk bodyd, nimelt ei lugenud ma piisavalt korralikult toote kirjeldust ja ei märganud, et alla 6-kuu suurustes tulevad need bodyd hõlmikutena. Nojah, mis seal siis ikka, vähemalt on need armsad ja sobituvad ka ülejäänud varutud garderoobiga, nii et püüame need ikka kasutusse võtta.
Villased roosad retuusid on võrratud ja eriti ägedalt sobivad need kokku väikse kampsuniga, kuna mõlemal asjal on kuldsed detailid.
Ühtlasi võib siin piltidel märgata, et roosat ma päris ära põlanud siiski ei ole. Põhjus on lihtne – kui mul on valida nt roheliste sipukate ja roosade/valgete paki vahel, siis ma tõesti valin roosad, kuna need lihtsalt on ilusamad. Nii ma siis olengi praegu ka valikuid teinud, et kui mulle asja tegumood ja/või materjal meeldib, aga värv on roosa, siis ma seda ainult värvi pärast kah ostmata ei jäta. Ja ma ei hakka ka nimelt siis poiste osakonnast siniseid asju ostma 🙂

Sel korral jäin ma H&Mi e-poega tõesti rahule ja kui vajadus tekib, siis tellin sealt hea meelega teine kordki (näiteks siis, kui 2 last on majas ja poodi minek ei tundu väga ahvatleva tegevusena).

Minu hinnang:
e-poe ülesehitus/kasutusmugavus: 4 (annaks 5, aga ma ei saa päris hästi aru, et mille järgi nad osasid asju liigitavad poiste ja teisi tüdrukute omaks, seega tasub alati mõlemad sektsioonid läbi vaadata).
kaubavalik: 5 (kuigi, headel asjadel lähevad kõik suurused kiirelt kaubaks ja valikuga jokutada ei tasu)
maksmine: 4
Saatmine – mugavus/kiirus: 5 (Next oli küll kiirem, aga ei saa ka siin väga kurta, ilusti koju kätte, asjad kõik korralikult pakendatud).
KOKKU: 4,5

2 thoughts on “Kogemused e-poodidega, vol3: H&M

  1. wow! ma ei teadnudki, et neil e-pood! mingis mottes oli see. ist hea 😂 sest nüüd suundun otsejoones sinna. Vaga head postitused! Kui ma Nexti vôludega olen korduvalt juba tutvunud, siis Gapi ülevaadet ootan suure huviga!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s