Beebiga reisile – lennupiletid

Eelmisel nädalal selgus me plaan, et aprilli alguses on tulemas taas kevadine rattalaager, mis sel korral toimub Portugalis. Esimesena tõusis päevakorda lennupiletite ostmine, kuna majutus on juba bronnitud ja sellega hetkel tegelema ei pea. Tallinnast lendab otse Lissaboni TAP Portugal, lennuajad on mõistlikud ja kõik olekski nagu kena, AGA piletit ostma hakates selgus, et kui minu piletile beebi juurde lisada, siis on vaja seal teatud andmeid – nimi ja sünnikuupäev. No nime saaks me lihtsalt sinna panna, aga Jensu sünnikuupäeva me küll kuskilt välja ei võlu 😀

2000px-TAP_Portugal_Logo.svg

 

Niisiis püüdsin ma leida mingitki infot selle kohta, et kuidas oleks võimalik lennupiletit ette osta veel sündimata beebile ja ega internet mind palju targemaks ei teinud. Paar välismaist emmedefoorumit seda teemat puudutas, aga tundus, et sellega on igal lennufirmal oma poliitika ja mingit üldistust väga teha ei saa. Loomulikult pole TAP-il ka mingit klienditeenindust Eestis sellist, kuhu oleks saanud helistada/kirjutada, nende Skype kontakt mu küsimusele ka ei vastanud. Viimases hädas mõtlesin siis, et OK, proovin ka TAP-i Facebooki lehte, kirjutasin sinna oma küsimuse, et kuidas peaksin oma piletiostuga tegema ja juba 5 minuti pärast sain vastuse, et beebi saab hiljem piletile juurde lisada ja ma ei pea ootama pileti ostuga beebi sünnini. No ja kuna piletihinnad meile sobivatele lendudele tõusid juba kosmilise kiirusega, siis ei olnud rohkem aega mõelda ka – ostsime piletid ära ja no kui Jens otsustab ka täpselt oma sünnitähtajal tulla, siis peaks meil ikka olema ca 3 kuud, et ta kuidagi sinna mu pileti peale saada – mis muidugi tähendab, et meie ühed esimesed ühised seiklused saavad ilmselt olema seotud Jensu passi ja passipiltidega 😀

Ühtlasi muidugi tähendab see ka, et tuleb ennast kurssi viia beebiga reisimise teemaga, et mis on kõige vajalikumad asjad, millega kindlasti arvestama peaks jms. Õnneks on selle kohta ka netis päris palju infot, mida uurida ja eks nii mõnedki asjad selguvad siis, kui Jens saabunud on – kasvõi see, et kas saame hakkama rinnapiimaga või tuleb meil reisile minnes arvestada ka pudelimajandusega… Põnevad ajad ootavad ees.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s