Plaanid septembriks

Esimene nädal septembrist on juba möödunud, kuid ees on ka üht-teist veel ootamas. Enne uute plaanide juurde asumist veidi ka augusti plaanide täitmisest.

Muumimaal sai käidud ja sellest kirjutasin pikemalt siin. Käiguga jäime väga rahule ja soovitame seda soojalt nii väikestele kui ka suurtele muumisõpradele.

Ka trennid/ringid said JJ-le valitud, meie programmist on juttu siin. Esimeses muusikatunnis oleme jõudnud juba käia, ning esimene loovustund ootab alanud nädalal ees.

Meie pere söökide planeerimisel aga nii tubli ma ei olnud ja sellega tuleb nüüd uuel kuul uuesti vaeva nägema hakata. Trenni ka ei jõudnud, vaid käruga sai pikemaid otsi jalutatud, aga seda ma päris treeningu alla ei liigitaks, seega tuleb seegi teema septembris paremini ette võtta.

Septembris ootab meid ees taaskord üks äge pulm, mida ootan väga, kuna tahaks selleks puhuks ostetud seeliku juba selga panna 🙂 Sel korral proovime mõned tunnid pulmas ilma JJ-ta olla, kui aga JJ-l omaette (siiski oma Mammaga koos) olemisest isu täis saab oleme vaid mõne hetke kaugusel.

Kuna mulle tundub, et suvi ja suvesoojad ilmad on nüüd selleks aastaks läbi, siis tuleb ette võtta riidekapi korrastamine. Mul on selgelt liiga palju asju, mida ma ei kanna ja mis niisama kapis väärtusliku ruumi võtavad – nendest tuleks vabaneda ja selleks tuleb sammud seada näiteks Telliskivi kirbukale. Ühtlasi tuleb suvised asjad tagumistele riiulitele talvepuhkusele saata ja sügis-talvised riided enda jaoks taasavastada.

Ma arvan, et järele jäänud septembriks neist asjust täiesti piisab, eks näis kuidas läheb.

Siia lõppu pilt uuest söömisstiilist :)

Siia lõppu pilt uuest söömisstiilist 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s