Valmistume isadepäevaks

Sel aastal on isadepäev 13. novembril ja kui esialgu mul tegelikult Teedule selleks päevaks mingeid suuri plaane polnud ja kingitusena mõtlesin talle teha sellise päeva, kus ta ei pea vahetama ühtegi mähet, ei pea süüa tegema ja võib teha nii pika trenni kui süda ihkab, siis nüüd ma ikkagi plaanisin sinna juurde veidi rohkem.

Eelmisel aastal meisterdasime JJ-ga väikse maali, mis sai täitsa armas aga tõsi on ka see, et ei jaksa keegi neid selliseid nipet-näpet meisterdusi koguda ja karpide viisi hoiustada või riiulitel eksponeerida. Laste piltidega võtmehoidjad, särgid jms ei ole lihtsalt meie maitse, aga valgustan siis, et mis ma välja valisin, sellele minu laste maailma parimale isale.

Esiteks tellisin Teedule ja lastele nunnu kikilipsude ja peapaela komplekti Anna Lutterilt (küll mitte sama mustriga nagu avaneval lingil). Mõtlesin, et need sobiks hästi ka ees ootavale jõulupiltide tegemisele, mis tundub, et on saamas meie pere traditsiooniks. Kellel on kodus ainult isa ja tütar, saavad tellida ka vaid kikilips+peapael komplekti või kui on isa ja poeg, siis suurema ja väiksema lipsu komplekti. Tegelikult on seal ka peapaelasid võimalik tellida täiskasvanu suurusele, et emme ei peaks üksi teistest pereliikmetest erinema.
Ühtlasi oleks päris lahe neid kikilipse ja peapaela kanda ka isadepäeva brunchil.

See brunch ongi siis kingituse teine pool, valisin selleks puhuks Tallinna Teletorni isadepäeva brunchi, täpsemalt saab selle menüü ja kellaaegade kohta lugeda teletorni kodulehel. Kes teletornis aga juba hiljuti käinud on ja pigem mõnda muud kohta eelistaks, siis Tallinnas (ja mujalgi) on sarnaseid ettevõtmisi sel päeval ka teistes restoranides, silma jäid näiteks restoran Farm, Cafe Lyon, Nordic Hotel Forumi restoran Monaco, Kõue mõis.

Sellised plaanid on meil sel korral. Millised on teie plaanid või isadepäeva traditsioonid?

teetjalapsed

Teet ja lapsed – kui vaja õpetab poseerima, kui vaja meisterdab ja kui vaja, siis lebotab 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s