Palju õnne Jens – 6 kuud!

Ja ongi käes, meie väike JJ on juba 6-kuune.

Jens6

Tundub, et kutt võtab seda sünnipäeva päris tõsiselt, sest otsustas, et tema hakkab ka nüüd ikka iseseisvalt ringi liikuma, nii et roomamine on nüüd suht käpas. Ma ei tea, kas see võib võimalik olla, aga korralikult proovima hakkas ta roomamist pärast seda kui nägi kuidas meil külas olnud beebigrupi sõbrad roomasid, seega on ikka väga äge kui saab omaealiste sõprdaega ka kokku saada.

Öösel magab JJ oma toas, aga süüa tahab vähemalt paar korda, samas kui oleme issi tööle saatnud magame hommikul 9.30-ni 🙂 Nii et une üle kurta ei saa. Päevased uned on ehk veidi lühemaks läinud ja oli ka üks päev, kus ta kogu päeva jooksul kokku magas vaid 2 tundi.

Tuju on tal üldiselt hea ja eriti heaks läheb siis kui ta saab oma BabyBjörni toolis end ise kiigutada – see on viimase aja tõeline hitt 😀

Tänase sünnipäeva puhul ei andnud me lapsele ei maasikaid- jäätist-makarone vaid hoopis mahe suvikõrvitsat (mille ostsime Mahemarketist). Kuna Jens veel iseseisvalt ei istu, siis pole me veel ka söögitooli ära ostnud ning oma suvikõrvitsa ampsud tegi ta hoopis issi süles. Tundub, et suvikõrvitsat võime täitsa vabalt veel pakuda, kuna JJ sõi seda nii nagu ta oleks seda alati söönud. Lutsustas ja plödistas, osa läks suhu ja osa ikka maha ka. Ma arvan, et koguseliselt sai ta söödud maksimaalselt 2 teelusikat, võib olla ka vähem.

Vaatame siis, kuidas meil selle lisatoiduga edasi läheb, arvan, et umbes nädala pärast pakuks järgmist maitset, mis võiks olla kõrvits, kui mahedat kõrvitsat ei leia, siis teeme hoopis ahjuõuna 🙂

11659319_10152996018250098_4205921657841493773_n

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s