Eriti lihtne pajaroog beebidele

Jagan väga lihtsat retsepti maitsva püree/pajaroa tegemiseks.

Koguseid ma ei märgi, neid tuleks arvestada vastavalt sööjate hulgale.

Pannil pruunista (mahe)veiseliha kuubikud, seejärel lisada need koos hakitud sibula ning samuti tükeldatud kaalika, porgandi, kapsa ja kartuliga ahjupotti. Peale vala vett, nii et köögiviljad oleks kõik vee sees. Lase ahjus (ca 160- 200kraadi) haududa kuni kõik koostisained on pehmenenud, enne päris valmimist eralda väiksemasse potti beebile mõeldud osa (mina hetkel veel kartult ei anna, kuid muid asju küll) ja maitsesta soola ning pipraga täiskasvanutele mõeldud pada. Hauta seni, kuni nii liha kui köögiviljad on meeldivalt pehmed (meil kulus ca 2h).

Beebile mõeldud osa võid püreestada saumiksriga ja siis veidi jahutatult serveerida või kui laps on juba harjunud tükilisema toiduga, siis piisab ka kahvliga purustamisest (kuigi liha sellega väga ei purusta ja see eeldaks lapsel hammaste olemasolu 🙂 ).

Meie ostsime koostisosad Talu ja Deli poest + kartul ja porgand olid maalt vanaisa juurest.

Terve pere sai söönuks ja vaev minimaalne 🙂

JJ väike ahjupada

JJ väike ahjupada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s