Lahedad leiud – november

Siin valik novembri lahedatest leidudest.

Childhome vildist mänguasjade panipaik/korv
JJ on praegu 10-kuune ja kuigi ma arvasin, et no meie koju küll metsikult mänguasju ei tule, siis reaalsus on midagi muud. Meil on arvestatav hulk mänguasju ja neid tuleb ikka juurde (ok osa läheb ka samal ajal ära andmisse), hetkel oleme neid hoiustanud ühes korvis, aga kui JJ saab omale uue suurema toa, siis oleks hoopis päris äge selline vildist panipaik/korv, mis ühtlasi võib ka ise osutuda vahel mänguasjaks.

childhome_felt_lime

Pookie Poncho
Kes liigub lapsega ka külmemal ajal ringi nii, et laps on kõhukotis, siis võib kasulikuks osutuda selline multifunktsionaalne soojakott, eriti kui laps sinna kõhukotti muidu väga paksude asjadega mugavalt ei mahuks. Ühtlasi peaks see kott sobilik olema ka turvahälli ja käru jaoks. Vaata ka tutvustavat videot siit.

PP200_PLUM_babycarrier

Campsite nightlight
Öölampe olen selles postituste rubriigis ka varem jaganud, aga see väikse lõkke lamp on jälle täiesti omamoodi ja äge. Eriti hästi sobib mõnda nunnu indiaanitelgiga lastetuppa 🙂 (ps kui keegi teab head ja normaalse hinnaga lastele mõeldud tubase indiaanitelgi valmistajat, siis andke märku).

campfire-nightlight

4 thoughts on “Lahedad leiud – november

   • Hehee, kusjuures minul on näiteks nii, et kui teen (meisterdan, õmblen) midagi enda jaoks, siis tulebki sellest justnimelt mingi ebamäärane hunnik, aga lastele tehes on siiani alati tulnud soovitud tulemus või veel paremgi 😀

    Like

   • Kui mõtlema hakata, siis vist tõesti need lapsele tehtud asjad ja meisterdused tulevad päris head, emad vist siis kuidagi eriti hoolsad ja panevad palju armastust sinna sisse 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s