Jõulukuusk ja beebi

Kuna üsna mitu blogijat (näiteks Britt ja Katri-Helena) on arutlenud teemal, et kas valida koju päris kuusk (või nulg) või hoopis kunstkuusk, siis panen meie valiku ka siia kirja, et kel samuti see valik ees – ehk on teile abiks.

Meie valisime juba paar aastat tagasi kunstkuuse, aga mitte selle kõige tavalisema vaid hoopis Eesti oma disaini Handel With Care taaskasutatud papist kuuse. Nüüd, kus meil on kodus ka käputav beebi, olen ma meie valiku üle jätkuvalt rahul, sest no ma tõesti ei taha selle beebi küljest, pealt ja alt neid okkaid leida, mis tavaliselt päris kuusega kaasnevad.
Siiski peab mainima, et see HWC kuusk on üsna kerge ja kui see niisama maha panna, siis võib beebi või väike laps selle hõlpsasti ümber lükata. Seetõttu ongi meil plaanis tänavu oma kuuseke tõsta kirjutuslauale või kapile, aga kuna see kuusk on selline mõnus minimalistlik, siis ma usun, et see sobib sinna suurepäraselt.
Mis puutub traditsioonidesse ja nende järgimisse (et noh päris kuusk on ikka traditsiooniline ja võiks lapsele ka jõuludega seostuda), siis ma arvan, et iga pere loob oma traditsioonid ise ning esilagu lähme siis seda päris kuuske vaatama näiteks Raekoja platsile või hoopis maale 🙂 Pealegi on neid päris kuuski üldse tore hoopis lumises metsas vaadata (loodetavasti tuleb ikka lund ka).

Meie 2014 jõulud

Meie 2014 jõulud

Kel aga soov veidi ise nokitseda, siis Pinterest on lahedaid ideid täis, mõned mu lemmikud on siin:

Pinteresti kuused

Esimese ja teise kuuse puhul oleks tark see beebi haarde ulatusest kõrgemale teha (kui kriidine beebi just eesmärk ei ole), aga selle teibist kuuse puhul pole muret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s