Palju õnne JJ – 11 kuud!

Paar päeva tagasi oli JJ viimane minisünnipäev, järgmine kord tähistame juba esimest päris sünnipäeva. Kuidagi väga kiiresti on aeg läinud, alles ma eelmine aasta samal ajal poseerisin suure kõhu ja jõulukuusega ja nüüd see väike põnn askeldab ise kuuse all meil siin.

Toidust
Järjest rohkem saab JJ proovida ka meie toitu ja see meeldib talle (rohkem kui beebitoit). Söögikordi on 4, lisaks siis vahel mõni snäkk – erinevad Hippi beebiküpsised on lemmikud. Ka rinnapiim on jätkuvalt teema ja vaadates, kui oluline see tema jaoks on, siis saab see võõrutamine paras katsumus olema, kuid umbes aastasena meil see plaan ees on.

Unest
Mõnel päeval teeb JJ vaid ühe uinaku, samas mõnel teisel päeval siiski 2 ja pigem tundub, et paremini mõjub 2 lühikest uinakut ühe pika asemel. Öösel tuleb ikka ette ärkamist, vahepeal oli JJ nohus ja siis olid ööd päris rasked, sest pidevalt oli tal nina kinni ja segas magamist. Ei aidanud muu, kui auru tegemine, mis tähendas, et magamise aega jäi väheks meile kõigile. Loodan, et saame nüüd ööd jälle paremaks, kuigi väike tagasilöök tuleb kindlasti siis, kui rinnast võõrutama hakkame.

Tegevustest
Istumine ja käputamine on täielikult selged, lisaks veedab JJ palju aega asjade najal püsti ajades, samas iseseisvaid samme või seismist ta siiski veel ei tee. Vahepeal jõudsime ka tema asjad suuremasse tuppa ümber kolida ja ta nüüd siis käib seal ka omaette mängimas ja asjatamas, ühtlasi on nüüd ka vähem mänguasju meil elutoas laiali 🙂 Ja kuigi ta veel selgelt sõnu ei ütle, siis meeldib JJ-le väga jutustada, nii et selles osas vist emmesse.

Järgmine ülevaade siis juba aastasest põnnist 🙂

cropped-lucky13noel.jpg

Pilt meie kodus toimunud fotosessioonilt ja autoriks Birgit Varblane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s