Kellele või milleks on tehtud GoodBaby Pockit reisikäru?

Üldiselt ma olen kirjutanud kärudest, mis on just ilusad-mugavad-praktilised, aga täna kirjutan hoopis kärust, mis minu meelest on disainitud rohkem vahvate tootetutvustus videode ja Guinnessi rekordite raamatu jaoks, sest lapsele pole seal küll keegi mõelnud.

Mõtlen siis GoodBaby Pockit reisikäru. Oma väiksuse ja kokku panemise lihtsusega ongi see käru leidnud tee Guinnessi rekordite raamatusse, aga kui seda nüüd lähemalt vaatama hakata, siis ma ausalt ei saa aru, et kus või miks või kellega keegi seda käru kasutama peaks.

Mõned omadused:
– iste ei käi lamavasse asendisse, et reisil väsinud laps väikse uinaku saaks teha, istme kallet ei saa isegi natuke muuta.
– kaarvari, no see on täiesti naeruväärne, mu meelest ei varja see isegi siis päikse eest, kui päike parasjagu pilve taga 😀 Ja kui enamasti reisitakse ikka kuskile perepuhkusele, kus ilm pigem päikseline, siis no normaalsest varjust oleks siiski abi.
– rattad, jällegi, selliste ratastega on ilmselt vahva sõita mööda lennjaama, aga vähegi krobelisema asfaldi peal enam väga vahva ei ole. Tutvustuses on kirjas, et fikseeritavad esirattad on abiks, kui keerulisemal teel sõita – vabandust aga neid rattaid ei aita seal küll enam miski.
– Beebicenter tutvustab seda käru ka mahuka kaubakorviga, ma ei tea, kas nad pole poes oma teisi kärusid vaadanud, ma usun, et seal on ka mõni päriselt mahuka korviga käru.
– jah, kaalub see käru väga vähe ja käib imeväikseks kokku (mahub ka lennuki käsipagasi kappi), aga mu meelest ei ole need käru puhul kõige tähtsamad omadused.
Mõõdud kokkupandult: 30 cm x 18 cm x 35 cm. Mõõdud lahtiselt: 77 cm x 44 cm x 99 cm.
– ka kaalupiirang on täiesti normaalne, kuni 17kg, aga kuna last pikali panna ei saa, siis veel mitte ise istuvat last sinna panna ei saa ja tegelikult tahaks ka suuremad lapsed uinaku ajal vähemalt väikse kalde all olla.
– siin ka tutvustav video

Hinnaks Beebicentris 229€

Minu soovitus neile, kes otsivad kompaktset reisikäru – kui lamav asend ja suur kaarvari pole esmatähtsad, siis pigem Babyzen YoYo (sellel olemas ka vastsündinu variant, mis on koos korviga), istet ei saa panna täislamavasse kuid siiski kalde alla. Hind keskmiselt 379€
Kellel on vaja kõigi mugavustega reisikäru, see võiks osta Baby Jogger City Mini ZIP käru. See käib pea poole väiksemaks (pikkuse poolest siis) kui väiksemad vihmavarju tüüpi kärud, käib täislamavasse, jalatuge saab liigutada (erinevalt tavalisest City Minist), kaarvari on hiiglaslik ja kokku saab panna ikka ka ühe käega. Hinnaks ca 289€ (Beebimaailmas). Kui soov käru ka igapäevaselt kasutada, siis võtaks Baby Jogger City mini või Mamas Papas Armadillo XT – need ka reisil mugavad.

Seega, kui juba päris korralik summa ühe käru eest välja käia, siis tasub vaadata, et saaks selle raha eest ka midagi asjalikku

Ja kui vastata pealkirjas esitatud küsimusele, siis minu vastus oleks, et see käru on neile, kellele meeldib käru käes tassida. Kuna minu jaoks on käru esmane funktsioon siiski last mugavalt sõidutada, siis seda käru ei ostaks.

Mis teie arvate, ostaksite? 

6 thoughts on “Kellele või milleks on tehtud GoodBaby Pockit reisikäru?

    • Vaata mõned postitused alla poole, seal kirjutasin Mamas Papas Armadillo XT mudelist ja seal ka link selle Flipi XT mudelile (üks hea tutvustav video). Kui on soov last ka näoga enda suunas sõidutada, siis ostaks selle Flip XT rahuliku südamega. Tavalist Flipi ei ostaks, kuna rattad kehvemad, varjul pole õhutusava ja sanga ei saa pikendada. Ühtlasi tasub ka teada, et Flipi mudelitele ei saa turvakaart paigaldada, tavalisele Armadillole ja Armadillo XT-le saab selle juurde osta ja uuematel on komplektis.

      Like

Leave a comment