It’s a…

…girl!
Nii on, käisime täna loote anatoomia ultrahelis ja saime teada, et meie perega liitub väike tüdruk. Ühtlasi saime ka kinnitust, et kõik on kõige paremas korras ja selle UH järgi on tähtajaks 30.08, nii et kes teab, äkki tuleb augusti beebi asemel veel hoopis septembri beebi.
Ja loomulikult läksime me esimese asjana poodidesse ja ostsime mõned preilile sobilikud riided. Pean tõdema, et nüüd, kus siis päriselt on vaja tüdrukule asju osta, polegi see valik nii kerge, kui varem poiste asjade kõrvalt tundus. Eriti raske on leida asju, mis poleks roosad 😀 Aga no eks siis nüüd tutvun edaspidi ka tüdrukute sektsiooniga poodides lähemalt 🙂

Baby LJ

11 thoughts on “It’s a…

 1. Palju õnne tütre puhul! Mul endal küll lapsi pole ja niipea ehk tulegi, aga selle roosa vältimise olen küll oma südameasjaks teinud. Lihtsalt eksperimendi ja veidi ka protesti mõttes. Nii palju imeilusaid värve ja nende kombinatsioone on olemas. Ma ei saa aru, miks tütarlaste riided alati roosad (või variatsioonina lillad) peavad olema? Müüja pakub seda, mida tarbija ostab, seega ma ise püüan rahakotiga hääletada.

  Liked by 1 person

  • Oh jah. Ma ei välista roosat, eks see ikka tuleb ja ühed püksidki said täna roosad, kuna olid 2tk paaris ja need teised mulle nii väga meeldisid, aga samas ma ei saa ka aru, et miks neid beebisid värvidega kodeerima peab.
   Meenub, kui JJ pisi oli ja tal valge talvekombe oli ja siis üks ema liftis ütles oma veidi suuremale lapsele, et näe vaata, väike tüdruk. Mul oli täiesti hämming, et kas poisid on nüüd ainult sinises või mida? 😀
   Aga eks ma oma lastega püüan mingeid teisi värve ka leida peale roosa ja sinise 😀

   Liked by 1 person

   • Ma saan helesinise puhul veel kuidagi aru, et tekib mingi seos poisiga, kuigi see suht tobe, aga no valge puhul eeldada, et tüdruk kohe?! Et kui selle värvide kodeeringuga kaasa ei lähe, siis pead suurt silti juures hoidma, “tüdruk”/ “poiss” 😂

    Like

   • Aga minu plika oli täitsa roosa mütsiga ja roosades pükstes mänguväljakul ja üks meesterahvas oma lapsele vaata väike poiss voi tüdruk ei ikka poiss tuli sind vaatama 😀 niii et isegi roosa ei päästa enam 😂

    Like

 2. Oh, ma olin ka enne tütre sündi suht roosamannavastane 😀 Aga kui ise ei osta, siis kõik teised toovad ikka ainult ja ainult roosasid asju 😛 Ise ostan värvilisi, kollaseid – mereteema suur lemmik ning ema-ämm,tuttavad – need varustavad roosamannaga.
  Kuna neiul natuke vanem vend ees, siis mul pole üldse probleemi, kui üks Batmani pusaga või autodega pluusiga väike neiu mul siin kodus ringi tatsab. Tumesinist ja halli on ka väga palju mõlema lapse garderoobis: see poisid helesinised ja tüdrukud roosad on ikka nii … (peagavastuseina)

  Aga mul ikka nii hea meel, kuidagi arvasingi, et JJ saab raudselt õe – ja muide, ongi endal põnevam, midagigi natuke teistmoodi selle beebiasjanduse juures 😀

  Like

  • Haah, kõik vist arvasid, et tuleb tüdruk. ilmselt ma kuskil südamesopis ka aimasin, aga kuna ma olin selles poiste teemas nii sees, siis muudkui mõtlesin, et no tuleb teine ka poiss ikka. Selles osas oli see eilne uudis paras šokk, aga no lõpuks muidugi vahet pole, laps on laps 😀
   Ja emale ma juba lugesin sõnad peale, et ei tule siin mingit roosamannatamist, kui keegi tahab midagi osta, siis mul ilusate ja ägedate (mitte roosade) riiete list ootel 😀

   Like

 3. Esmalt palju õnne beebitüdruku puhul!

  Ma ikkabolen ka üritanud suurt roosat vältida. Palju on kollast, rohelist, sinist, halli aga eks sekka satub ikka ka roosat. Siin alles oli juhus kus meie preili kohta öeldi “oi kui ilus poiss” peas oli Chaplini-kangast müts, jalas sinised püksid, roosad tossud ja seljas valge kampsun, mille peal tumeroosa vest. Päris poiss vist? 😂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s