Easywalker Rudey – meie Jonase uus käru

Pikalt kasutasime oma UB Vistat ja ma ei näinud ka, et mis käru võiks tulla päriselt selle asemele Jonasele põhikäruks, kuniks saabus Easywalker Rudey, etteruttavalt võin öelda, et olen selle vahetusega ülirahul.

Rudey on Easywalkeri kõige uuem mudel, oma välimuse poolest teistest selles perekonnas üsna selgelt eristuv ja kui ma polnud alguses kindel, et kas see eristumine on just heas mõttes, siis täna pean nentima, et on küll. Selle mudeli juures on nii palju häid omadusi, et raske on midagi esile tõsta, aga no proovime.

Easywalker Rudey vankrikorviga

Üks suur põhjus, miks Rudey meie perre tuli on suurus, nimelt on keskmisest suuremad nii vankrikorv kui ka iste ja kuna Jonas on alles beebi, kes veel lähiajal ei istu, siis võimalus teda maksimaalselt kaua korvis hoida oli üsna määrav. Praegu 6-kuuselt ja ca 68cm pikana on tal seal korvis veel mõnusalt kasvuruumi (korvi mõõduks saan ca 79cm).

Easygrow Hood Norse soojakott Rudey korvis ja Jonas magusalt magamas


Korvi ruumikust illustrerib hästi mu meelest seegi, et Easygrow Hood Norse ekstra soe talvine soojakott (ilma pikendust kasutamata) mahub korvi osasse ära ja seda päris igasse korvi ikka ei mahutaks.
Ka Rudey istme juures pole pikkusega koonerdatud, aga lisaks on iste täislamav ehk ilma lohuta, mis tähendab, et saame seda kasutada ka siis kui Jonas veel ei istu. See täislamav iste annab ka võimaluse, et kui on plaanis selline käik, kus ehk käru tahaks vahepeal kasutada nii Jonas kui Jon, siis võtame Rudey istmega kaasa ja asi korras. Väga meeldib, et istmel on külgedel kõrgemad servad nagu ka Easywalker Charleyl, et ka väiksem beebi seal end nagu turvalises pesas tunneks. Komplektis on turvakaar, mis avaneb nn väravana, alati kaasas ja käru saab istmega koos kokku panna turvakaart eemaldamata.
Nii vankrikorvil kui ka istme kaarvarjul on olemas ka võrgust õhutusavad.

täislamav iste näoga sõidu suunas
Istuv asend on mõnusalt püstine
Täislamav iste selg sõidu suunas


Istme juures on äge ka see, et seda saab teha pikemaks ja lühemaks vaid nupule vajutades ja maksimaalseks pikkuseks saame nii ca 95cm. Ja nagu ühele heale full power kärule kohane, siis istet saab kasutada nii nägu sõidu suunas kui ka selg sõidu suunas. Ka kokku panna saab Rudey koos istmega ja seal juures ei ole vahet kumba pidi iste parajasti peal on – super mugav!

Istme jalatoe pikkus on muudetav, pildil max pikana, aga saab ka lükata lühemaks, siis on serv täpselt pehmenduse vastas
Enne oma Rudey tellimist proovisime seda ka Noblessneris Perela keskuses, ära mahtus ka neljane Jenni. Muideks käru kaalupiiranguks on 22kg

Raam on mõnusalt stabiilne, samas on kogu käru kaal mõistlikult vaid 11.5kg koos korviga ja 11.2kg koos istmega, seega pigem isegi kerge. Tähelepanuta ei saa jätta ka alumise pakikorvi suurust, kuhu mahub kõvasti kraami ära ja tänu kõrgetele äärtele pole ohtu, et sealt midagi välja võiks pudeneda. Väga meeldib mulle, et pakikorvi tagumises servas on klapi all peidus võrgust taskud, see on täiesti ideaalne koht, kus näiteks turvahälli adaptereid hoida – need on mu meelest alati sellised asjad, et kui vaja siis pole kaasas või pole nagu head kohta kus neid käepäraselt hoiustada.
Käru kokku panek läheb lihtsalt – iste kokku klappida ning siis raamist nö kokku keerata.

Pakikorvi tagumisel küljel klapiga taskud, kus on hea näiteks turvahälli adaptereid hoida
Rudey istmega koos kokkupandult


Ah jaa, veidi suurema lapsega on lahedaks lisaomaduseks ka see, et käruga kaasas olevale turvakaarele saab kinnitada mängurooli. Kui mu lapsed seda esimest korda Easywalker Jackey küljes nägid, siis tahtsid nad seda käru meile koju põhimõtteliselt ainult selle rooli pärast, seega ma lausa pidin selle ka Rudey külge ostma, saavad lustida (ühtlasi võib see hästi mõjuda ka kärustreikide korral 😉 ).

Käru saab koos istmega kokku panna ka siis, kui rool on turvakaare küljes!

Põhiline küsimus on ikka inimestel, et kas käru talveks sobib, kui siin kohal selle “talve” all lund silmas pidada, siis Rudey rattad on piisavalt suured, et kergest lumest ja lükatud teedel kenasti liigelda, kas sellist lumist talve muidugi üldse tuleb ja kui tuleb siis kui kauaks – see juba omaette teema. Vedrustus on tuntav, aga mitte “õõtsa-õõtsa”, Harvey2 mudel oli selles osas minu meelest õõtsuvam, aga et see maksimaalne vedrustus ei ole meie prioriteet, siis suur korv ja ruumikas iste said meie valiku juures määravaks nende kahe mudeli vahel valides, viisakal terviserajal saab ka Rudey vabalt hakkama.

talveks valmis

Meie Nuna Pipa Next turvahäll sobib Rudey peale adapteritega kenasti ja nii saab seda ka turvahälli ratastena kasutada, raam läheb piisavalt väikseks kokku, et kes ei taha mitut käru omada, siis piisab Rudeyst täiesti.

Rudey Nuna Nexti “ratastena”

Asi, millega Rudey veel hästi klapib on ka Sleepytroll vankrikiigutaja, millest plaanin ka eraldi veidi pikemalt kirjutada, aga ütleme nii, et kes tahab endale abilist, et beebi kärus paremini magaks, siis seda kiigutajat soovitan küll väga.

Sleepytoll kinnitub lükkesangale ja kiigutab-kõigutab (aga ei värista) käru, kui tajub lapse liikumist või häält

Rudey on selline käru, et iga päev, kui ma panen Jonast sinna magama, siis ma olen nii rõõmus seda kasutades, käru liigub nii sujuvalt, materjalid on mõnusad, kasutada on igas mõttes mugav – ja mis peamine, Jonas on ka selles kärus rahul.
Mulle tundus, et minu kärusõltlase hinges oli vahepeal tekkinud teatav rahutus, et polnud nagu seda “õiget” tunnet, aga Rudeyga on see tunne tagasi ja peab nentima, et Easywalker on kuidagi meile hästi sobiv firma.

Hetkel on Easywalker Rudey tutvumishinnaga, komplektis on raam, vankrikorv ja iste, turvakaar ja korvile ka vihmakile. Koodiga “berit” saab lisaks sellele heale hinnale veel lisasoodust ja seda novembri lõpuni. EDIT: praegu kehtib kood lifeatlucky13, mis annab täishinnast -15%
Easywalker Rudeyt saab näha ja katsuda Tartus Babyshop.ee esinduspoes ja Tallinnas Perela keskuses Noblessneris (Staapli 3) – sooduskood kehtib ka mõlemas kohas ostu vormistades 😉

Lisadena saab juurde osta turvahälli adapterid, juba mainitud rooli, või siis hoopis telefonihoidja või led lambi, millele on kinnituseks spets kohad raamil/turvakaarel. Ka seisulauda on võimalik lisada, et sõidutatud saaks kaks last.

2.5-aastane Jon mahub Rudeysse veel väga kenasti ja rool on ka tema lemmik vigur

3 thoughts on “Easywalker Rudey – meie Jonase uus käru

  1. Endal on soov sama vanker soetada, seepärast uurin, kas sooduskood on läbi või õnnestub mingi ime läbi ka nüüd, detsembris, soodustust saada?

    Like

  2. Pingback: Ettevalmistused beebi tulekuks

Leave a comment